Trailerlæsning ved Anette Jacobsen

Var ponypige som barn og teenager og har gennem mit voksenliv interesseret mig for horsemanship. Har siden 2010 ejet tre islændere, hvor jeg bl.a havde problemer med trailerlæsning i begyndelsen. Mit ønske om at kunne tage på ture med mine heste - og frustrationen over at bruge halve og hele timer på at læsse, eller slet ikke komme afsted - gjorde jeg investerede i mig selv, så jeg kunne lære af nogle, der arbejdede efter veldokumenterede metoder. Det hjalp!

Med min erhvervserfaring, hvor jeg arbejder med forandringsprocesser for organisationer og det enkelte menneske, kan jeg bruge værktøjer samt kendskab til menneskets tankemønstre til at (op)løse den udfordring, vi hesteinteresserede kan opleve i forbindelse med trailerlæsning. Vi kan sagtens lære at læsse heste - med ro, indsigt og succes.

Jeg henter inspiration fra forskellige hestetrænere, især dem, der samarbejder om at skabe dokumenteret og faktuel viden om hestes indlæring og dens oplevelse af pres. Jeg forholder mig kritisk til visse metoder, herunder "flooding" og bruger tid på at holde mig opdateret om seneste forskning indenfor horsemanship.

2017

Gennemført "Førstehjælp for heste" 5. november, Dansk Islandsheste-forening, Vilhelmsborg

Gennemført "Aspirantkursus for kommende B-instruktører" 27. - 30. oktober, Dansk Islandsheste-forening, Vilhelmsborg

Deltog i "Special Training Day With Monty Roberts" 1. oktober, Witney, Oxfordshire, UK

Gennemført "Basisuddannelse", 10. - 12. marts, Dansk Islandsheste-forening, inkl. projektopgave om hestens læring.

2016  

Gennemført "Monty Roberts’ Introductory Course of Horsemanship", inkl projektopgave i hestens psykologi, teoretisk prøve og - med ukendt hest - demo af join-up, follow-up, longering med dobbelte longer, desensibilisering og trailerlæsning.

2014+   

Arrangør af kurser med Maj-Britt Carter (HT) som instruktør.

2012

Påbegyndt "Monty Roberts' Introductory Course of Horsemanship" v. Maj-Britt Carter, HT  

2010   

Gennemført "Join up kursus" v. Maj-Britt Carter, Hippo-logisk Træning (HT).

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk