Trailerlæsning ved Anette Jacobsen

Kursusdag i trailerlæsning

 

Jeg holder foredrag/kursus, hvor jeg deler ud af mine erfaringer og gennemgår en metode til den succesfulde trailerlæsning.  Live-demo indgår typisk i programmet.

Deltagerne bliver en del af et spændende og lærerigt foredrag og får de bedste tips, demonstreret med masser fotos og videoklip – gerne deltagernes egne. Man skal ikke være bekymret for at skille sig ud som den, der ikke kan, eller har kunnet, læsse heste. Jeg går foran med egne dårlige eksempler - og de gode.

Deltagerne inviteres i lukket fb-gruppe, hvor man efterfølgende kan stille spørgsmål, dele erfaringer og oplevelser med trailerlæsning.

Jeg afholder løbende kursusdage herhjemme - se mere på min Facebookside: Trailerlæsning ved Anette Jacobsen under "begivenheder" eller send en sms på 40277218, hvis du vil høre mere om kommende kurser, tid, sted og pris.

Rideklubber, opstaldningssteder og andre hesteinteresserede er meget velkomne til at kontakte mig for afholdelse af kursusdag lokalt. Jeg medbringer selv PC og projektor, 

Kursusdeltagere udtaler: 

 

”Tænk, at vi nu kan køre med begge heste! Tusind tak for et godt kursus, som har inspireret os til at arbejde med trailerlæsning, og som har givet mig mod på at kæmpe videre - og for opbakning og gode råd efterfølgende!”

 

"Tak for god live demonstration på kurset i går. Det var lærerigt og inspirerende. Tak for en god dag." 


"Tak for en interessant og lærerig dag. Du havde en fin opbygning af programmet for kurset."

 

"Tak for et spændende og lærerigt kursus samt hyggeligt samvær!"

 

Respons fra kursusdeltagere dagen derpå:

 

"Jeg har nu trænet med min hoppe UDEN foder og MED træningsgrimen (som vi havde liggende, men ikke har haft brugt) og nu BLIVER hun inde i traileren sammen med mig!" 😀 

 

"Jeg vil godt lige fortælle at jeg i dag har haft 2 i trailer. En som aldrig har prøvet. Den var oppe og stod stille med sænket hals og så min, som var oppe to gange og i ro, og jeg bestemte hvornår han skulle ud" 👍🏼. "👍🏼👍🏼😀

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk