Trailerlæsning ved Anette Jacobsen

”Jeg fik hjælp til at få en bedre forståelse af min hests psyke og adfærdsmønstre.”
 ”Jeg fik lært og indarbejdet nogle enkle og helt grundlæggende værktøjer, som jeg nu bruger til blandt andet at læsse min hest i trailer, når jeg vil - hver gang.”

"Man skal bruge Anette, fordi hun tager sig tid til, at både hest og person er trygge og har forstået opgaven. Der er ingen som tager hjem fra en træningsdag uden at have forstået budskabet."

 

"Vi vil gerne sige tusind tak til Anette Jacobsen for et fantastisk trailerlæsningskursus. I går havde vi sidste kursusdag og sikke en afslutning, hvor vi alle afsluttede med at kunne læsse vores heste i ro og køre en lille tur. Vi kan kun varmt anbefale Anette med hendes trailerlæsningskursus!

 "Anettes teori, inden man begynder på trailerlæsning, har virkeligt givet mig en god vinkel på, hvorfor heste reagerer, som de gør."

”Anette er meget opmærksom på, hvordan hesten reagerer på pres, hun lægger på den”

"Anette har et øje på hver en finger og har fuld opmærksomhed på både hest og ejer. Hun mestrer at læse samspillet mellem dem og har meget fokus på hestens signaler til mindste detalje. Som kursist føler man sig i meget trygge hænder og bliver med stor tålmodighed og ro guidet igennem forløbet."

”Supergodt kursus med god variation af teori og praksis. Anette er god til at tage udgangspunkt i den enkelte hest og ejer, uanset problem/udfordring/ niveau. Kurset kan kun anbefales!”

”Den tillid og respekt, Anette viser overfor hesten, gør, at der hurtigt bliver skabt en gensidig forståelse mellem hende og den – roligt og ordentligt.”
”Alt hun gør, bliver forklaret til ejer, så man ved, hvad der foregår.”

"At sende videoklip og få skriftlig feedback var rigtigt godt. Man får mulighed for at rette op på de ting, man evt. gør forkert, være mere opmærksom, hvordan man selv reagerer/gør, hvilke signaler man sender, selvom Anette ikke står der. Det er altså helt ok!"

”Anette er super god til at forklare, hvorfor hesten reagerer, som den gør, og hvordan man kan håndtere de forskellige situationer. Man får en helt anden forståelse af sin hest og nye redskaber til at komme videre med trailerlæsning. Frem for alt får man nyt mod til at tage fat om udfordringen ”trailerlæsning”.”
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk